av kreatør Ola G. Snippen

Om meg

 

Hei! Mitt navn e Ola, eg e 19 år og driv på med elt muleg kreativt. 

 
 
BE3C1B36-3ED5-4BFC-AC5A-3381D5E75D46.jpg
 
 

Du kan se meg med musikk på øret, notatboka under armen, med en eller flere tanker i hodet og alltid et kamera om halsen, i lomma eller i hånda. Anser meg selv som en glad pessimist som forsøker å se det beste i verden, mennesker og tilværelsen.

Så lenge jeg kan huske, har jeg alltid vært full av ideer og drevet på med noe formgivende. Måtte det være tegning av Disneyfigurer, ta bilder med et billig engangskamera, eller bygging med LEGO. Med årene har interessene blitt flere, men de har alle samlet seg i fotografi. Det å kunne se, fange og oppdage de små tingene i livet. 

 
 
For hva er vel et kamera? Hva ligger bak metallet, glasset og fagkunnskapen? Hva mer er et kamera? Det er delvis øye, delvis hukommelse - menneskelig i begge disse tingene, men likevel upersonlig. Men det viktigste av alt, det utvider rekkevidden av ens eget øye.
— Kåre Kivijärvi, Vestfinnmark Arbeiderblad, 1957
 
 

Selv om foto er fellestrekket, tør jeg å si at jeg driver på med alt mulig kreativt. Video, film, musikk, mote, tegning, maling, redesign, interiør, arkitektur og grafisk design, for å nevne noen. Jeg er alltid ute etter å prøve noe nytt og begi meg ut på nye eventyr og ønsker å kunne være en kreativ-alt-mulig-mann. På denne nettsiden kan du se litt av hva jeg har å tilby. Du kan også finne meg på sosiale medier. Og om det skulle være noe, vær ikke redd for å ta kontakt!