Utvikling av produkter og nettbutikk er i gang / by Ola G. Snippen

6B9F7DA6-30E0-4539-95A8-A8F66427500D.JPG

Jeg har så lenge jeg har husket, hatt en rar drøm om å starte egen nettbutikk. Da jeg var yngre perlet jeg nesten hundrevis av smykker på SFO som jeg solgte til familie og venner. Smykkene hadde jeg i en liten boks med forskjellige avdelinger, slik at jeg kunne sortere "produktene" etter farge, størrelse og hvem de passet til. Gleden jeg fikk av å selge og se at de ble brukt, var stor. Men dette var når jeg var 8-10 år, og jeg tror dessverre ikke mange hadde ville kjøpt smykker av plastperler og strikk av en 19-åring idag.

Etter mange år, har jeg endelig kommet frem til noe. Og det er ikke så originalt og nyskapende som det kanskje burde vært etter alle disse år, men det er noe jeg brenner for, kan stå inne for og som jeg håper folk kan like. Nemlig trykk av bilder og plakater...